Theater, Bioscoop, Museum in Amsterdam Centrum

Avram Restaurant Locatie

Theater en Bioscoop

Restaurant Avram is gevestigd in het centrum van Amsterdam aan het Waterlooplein 369. Door de centrale ligging is ons gezellige restaurant op loopafstand te vinden van o.a. het Nationaal Opera & Ballet (de Stopera), de Kleine Komedie, het Koninklijk Theater Carré en Pathé Tuschinski. Avram is hiermee een ideale uitvalsbasis voor een gezellige avond. U kunt bij ons voor aanvang van uw voorstelling bijvoorbeeld heerlijk komen eten, maar ook na de voorstelling kunt u bij ons gezellig een kopje koffie komen drinken of genieten van een nagerecht.

Museum en Markt

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 12.00 uur tot 23.00 uur. Dit betekend dat u niet alleen voor een geweldig diner bij ons terecht kunt, maar ook voor een heerlijke lunch bent u bij ons op het juiste adres. Met de Waterloopleinmarkt, verschillende musea en andere prachtige bezienswaardigheden op steenworp afstand zijn wij dus ook een ideale uitvalsbasis voor een gezellige middag. Denk dus ook eens aan ons Argentijns grill restaurant wanneer u bijvoorbeeld de Hermitage of het Joods Historisch Museum bezoekt?

Auto / Parkeren

Bent u van plan om ons restaurant met de auto te komen bezoeken? Vanaf de ringweg A10 zijn wij via de afslag S-112 of S-116 gemakkelijk te bereiken. Rij vervolgens richting Centrum en volg de borden ‘P Muziektheater’. U kunt uw auto o.a. parkeren in Parkeergarage Stadhuis-Muziektheater, deze bevindt zich schuin tegenover ons restaurant.

Openbaar vervoer

Maakt u gebruik van het openbaar vervoer? Neem dan tramlijn 9 vanaf station Amsterdam Centraal of tramlijn 14 tot aan de halte Waterlooplein. Vanaf station Amsterdam CS of Amsterdam Amstel kunt u ook met de metro reizen naar Waterlooplein, uitgang Stadhuis/Muziektheater.