Groepen

Groepen en Feestjes

Restaurant Avram is uitermate geschikt voor het ontvangen van zowel kleine gezelschappen als grote groepen. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een groepsdiner, bedrijfsfeestje, receptie, zakelijke bijeenkomst of om een verjaardag of bruiloft te vieren. Ook is het mogelijk om grote groepen toeristen bij ons onder te brengen voor de lunch of het diner. Ons restaurant is nu eenmaal toch al op loopafstand te vinden van o.a. het Rembrandthuis, het Verzetsmuseum en Natura Artis Magistra.

Besloten

Ons restaurant is op te delen in twee ruimtes, te weten dat de achterste ruimte plaats biedt voor ruim 40 gasten. Doordat beide ruimtes gescheiden worden door een korte trap is het bij ons dus ook mogelijk om met een besloten groep te lunchen, te dineren of zelfs een feestje te vieren.

Voorbeeld: Viering 24-jarig dienstjubileum Coen Loots bij BSH..

Reserveren

Voor groepen groter dan 15 personen kunt u bij ons uitsluitend telefonisch reserveren. U kunt ons hiervoor op het volgende telefoonnummer bereiken: 020 – 626 6064. Wilt u voor maximaal 15 personen reserveren, dan kunt u gemakkelijk en snel zelf reserveren door gebruik te maken van ons reserveringsformulier.

Impressie

Avram Grote Groepen en Feestjes
Avram Grote Groepen en Feestjes
Avram Grote Groepen en Feestjes
Avram Grote Groepen en Feestjes